“Rezultatele USR PLUS și PNL la guvernare sunt dezastruoase!”

2

  • Nicolae Georgescu, deputat PSD de Argeş



Actuala guvernare este îndelung contestată de PSD, care dă vina pe Guvernul Cîțu pentru situația actuală din țară. 


Astfel, prin vocea deputatului PSD de Argeș, Nicolae Georgescu PSD acuză: “Rezultatele USR PLUS și PNL la guvernare sunt dezastruoase. Aceasta este mult clamata schimbare?

Da, da, ne vor spune că sunt multe presiuni, că nu vor toți din coaliție binele românilor, că au probleme economico-financiare, că urmează să demareze procedurile, dar vă spun sigur că nimic din ce au promis nu se va îndeplini. Și știți pe ce mă bazez când spun asta?

Pe faptul că partidele de dreapta românești nu au făcut niciodată schimbări în favoarea românilor. Dacă ne uităm la cei de la USR PLUS, vom vedea că au promis un București ca în Vest și avem parte cu toții de o capitală cu multe gunoaie, scandaluri și zero realizări.

Au promis anularea impozitării salariului minim și avem parte de înghețarea tuturor salariilor, chiar și a celor mici. Au promis o colectare record la buget și avem o datorie publică record. Acestea sunt marile realizări ale coaliției de dreapta!”.

Cea mai mare inflație

De asemenea, deputatul Simona Bucura Oprescu se întreabă: “Oare în ce lume paralelă trăiește Cîțu?

Premierul României afirmă, senin, că moneda națională, leul, este mai puternică în acest moment. Leul este însă puternic doar în capul premierului! Săptămânal se bat noi recorduri ale scăderii leului față de #euro, România având și cea mai mare inflație din Uniunea Europeană. În plus, românii sunt sufocați de scumpiri continue la energie, carburanți, alimente și utilități. Pe de altă parte, veniturile scad.

În mai, salariul mediu nominal net a fost mai mic cu 2% față de aprilie. Premierul Cîțu se încăpățânează să demonstreze în fiecare zi că este rupt cu totul de realitatea în care trăiesc românii care o duc din ce în ce mai greu!”. S.M.


2 COMENTARII

  1. De 32 ani toata clasa politica traieste intr-o lume paralela ,totul pentru voi ,nimic pentru restul,
    cit tupeu aveti . Senatori si deputati de PSD nu va uitati cita nepasare exista in acest oras ,unde
    nu se intimpla absolut nimic ,treceti muntii si o sa vedeti alta lume,au furat si acolo dar se vad si lucruri
    bune in ultima perioada de timp,schimbari majore studiu de fezabilitate ptr.metrou ,iar aici nu sunte-ti
    in stare sa modernizati o statie de autobuz ,cita nesimtire

    • Pentru tine doar senatorii si deputații PSD sunt vinovați ! si bineînțeles Dragnea, „Capu’ răutăților”…. Despre gramatica/ortografia limbii romane n-are rost sa mai comentam. Un biet limitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.