Evenimente le centrul cultural Pitești

0



Centrul Cultural Pitești va organiza în această săptămână, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul acces conform măsurilor în vigoar. Iată care sunt acestea:
■ Prelegerea cu tema „Afin, Cătină, Aronia. Pentru Sănătate!”, în cadrul proiectului sub genericul „Armonie și Stil de Viață”, coordonat de dr. ing. Adina Perianu, cercetător horticol, eveniment care se va desfășura astazi, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
■ Dezbaterea cu tema „Marin Ioniță, o personalitate complexă a culturii”, în cadrul noului proiect, sub genericul „Evocări”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, având-o invitată pe scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Allora Albulescu, eveniment care se va desfășura tot astăzi, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
■ Lansarea cărții cu titlul „Locuri literare din Pitești”, semnată de scriitorul și istoricul Florin Chivoci, mâine, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
■ Dezbaterea cu tema „Minte sau inimă? Cum le echilibrăm?”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală, sub genericul „Lumea Interioară între Mit și Știință”, coordonat de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, având-o invitată pe lector univ. dr. Lucia Neagoe de la Facultatea de Științele Educației, Științe Sociale și Psihologie a Universității Pitești, eveniment care va avea loc miercuri, 4 august, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
■ Demonstrația de gimnastică ritmică și jocuri interactive, cu tema “Dacă pot eu, poți și tu!”, în cadrul proiectului “Olympic Gym Pitești cu Nicoleta Andrei”, joi, 5 august, de la ora 11.00, în Parcul Lunca Argeșului, eveniment coordonat de antrenoarea de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei.
■ Prelegerea cu tema “De la Akrasia la Enkrateia. Rolul suferinței și al regretului”, în cadrul proiectului sub genericul “Cugetările unui om de graniță”, coordonat de studentul la filosofie și poetul Radu-Alexandru Dincă, eveniment care va avea loc vineri, 6 august, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.