Funcţie de director scoasă la concurs la Primăria Piteşti!

0



Persoanele care doresc o funcţie la stat, au posibilitatea se se înscrie la concursul de director organizat de Primăria Piteşti. Este vorba de funcţia de director executiv din cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului. Candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. Dosarele pot fi depuse până luni, 9 august. Ar mai trebui spus că potrivit site-ului oficial al Primăriei Piteşti, primariapitesti.ro,  un director are un salariu brut de 7.900 lei.


Anunţul a fost publicat pe site-ul guvernamental posturi.gov: „Primăria Municipiului Piteşti, județul Argeș, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de director executiv, gradul II, din cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului”.

Pentru a ocupa postul candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale: să aibă cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România; să cunoască limba română, scris și vorbit; să aibă sănăteta corespunzătoare şi capacitate de exerciţiu , să nu fi suferit vreo condamnare.

Condiţiile specifice în funcţia amintită sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în una din ramurile de științe: inginerești sau economice;pregătire în domeniul managementului, dovedită cu diplomă sau certificat de absolvire a unor cursuri în domeniul managementului organizațional, în administrație, în servicii publice, manager de proiect; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 1 an;  experiență în administrație publică de minimum 1 an; experiență managerială de minimum 1 an. Data limită a depunerii dosarelor este de 9 august 2020. Proba scrisă va avea loc pe 17 august, la ora 10,00, iar pe 23 august la ora 10.00 va fi organizată proba interviului. M.Sandu