Amantă şantajată!

0



După o relaţie de câteva luni un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piteşti, şi-a terorizat fosta amantă. Acesta a sunat-o de sute de ori și a ameninţat-o că va face publice poze indecente cu ea. Individul a mers până acolo încât l-a sunat chiar şi pe soţul femeii. Ca să scape, fosta parteneră a cerut ajutorul poliţişilor.


În luna iulie, la Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti s-a prezentat o femeie în vârstă de, 40 de ani şi a reclamat că este şantajată de Florin Ş, de 45 de ani, din Piteşti. Femeia a mărturisit că a avut o relaţie extraconjugală cu indiviudl şi că nu mai poate să scape de el.

În cursul anchetei oamenii legii au stabilit că soţul victimei a fost plecat în străinătate o perioadă. În acel interval, timp de câteva luni, femeia  avut o relaţie cu bărbatul. Aventura a avut însă, urmări extrem de neplăcute.  Când femeia a decis să pună capăt relaţiei, Florin Ș. nu a acceptat. Bărbatul a insistat să rămână împreună. Izbindu-se de refuzul piteştencei, iubitul a devenit din ce în ce mai insistent.

A hărțuit-o cu zeci de apeluri telefonice zilnic şi o mulţime de mesaje. O ameninţa că dacă nu se întoarce la el, o va distruge, îi va compromite imaginea şi îi va divulga totul soțului.

L-a sunat şi pe soţul femeii

Din anchetă a reieşit că bărbatul o amenința că va posta pe Facebook poze în care fosta iubită apărea în ipostaze indecente.
Florin Ș. a mers până într-acolo, încât a sunat-o pe fiica femeii şi i-a povestit detalii picante din timpul relației lor. Din dorinţa de a-i distruge căsnicia, l-a sunat şi pe soțul acesteia dezvăluindu-i relaţia extraconjugală.

Pe data de 26 iulie, după ce au strâns suficiente probe împotriva piteşteanului, poliţiştii l-au reţinut. Ulterior acesta a fost plasat sub control judiciar. La nici două săptămâni de instrumentare a dosarului poliţiştii BIC au finalizat cercetările.  Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.