Andrei Prepeliţă: „Aşteptăm sprijin din partea suporterilor”

0



Principalul alb-violeţilor mizează şi pe sprijinul publicului argeşean care poate fi al 12-lea jucător: „Nu cred că rezultatele din acest început de campionat ne-au afectat moralul. În cadrul echipei este o atmosferă bună.


Băieții lucrează foarte bine la antrenamente, suntem uniți și vom demonstra asta pe teren. O eventuală victorie ar însemna un nou început pentru noi. Sunt sigur că ar putea aduce și alte rezultate bune. Și în sezonul trecut am avut o serie de meciuri foarte bune și sper să se întâmple și de acum acest lucru.

Rapidul are un parcurs bun în acest început de campionat, însă ca și goluri, au marcat doar trei. Au luat 7 puncte, dar cred că și programul lor a fost unul mai ușor. Faptul că se joacă cu spectatori, iar adversarul vine cu o galerie numeroasă, ne motivează și mai mult. Așteptăm din partea suporterilor noștri sprijin. Să vină în număr mare la stadion şi să susțină echipa pentru că băieții noștri au nevoie de sprijin.

La ultimul meci, contra celor de la UTA, am fost dezamăgit de unii dintre suporteri care au început cu apostrofările încă din minutul 5. Nu mi se pare normal acest lucru. Respect galeriei noastre care ne-a susținut pe toată durata partidei. Chiar și la final a avut puterea să ne aplaude. Asta înseamnă mult pentru noi. Le mulțumim și așteptăm sprijin și din partea celorlalți suporteri. Jucătorii muncesc în fiecare zi, dau totul pe teren, iar când se întâmplă să pierdem, nu putem spune că nu am avut atitudine. Fotbalul înseamnă și șansă. Se întâmplă uneori să ai, alteori să nu ai. Nu trebuie să mâniem pe Dumnezeu. Anul trecut, la parcursul nostru bun, am avut și șansă. Acum când nu am avut, trebuie să acceptăm lucrurile aşa cum sunt. Probabil că se va întoarce și șansa de partea noastră”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.