Vor puncte și cu campioana!

0

  • Liga 1, Etapa 4: CS Mioveni – CFR Cluj, astăzi, ora 21:30, Stadion Orășenesc, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport



CS Mioveni are parte de o nouă partidă dificilă și în această etapă, astăzi de la ora 21:30 urmând să primească vizita CFR-ului, campioana Ligii I. Partida poate fi urmărită și pe micul ecran, la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.


Clujenii vin la Mioveni din postura de lideri ai clasamentului la zi , trupa lui Șumudică fiind neînvinsă în actuale ediție de campionat, după ce a învins cu 3-2 pe FC U Craiova, cu 2-1 la Clinceni și cu 1-0 pe Chindia.

De partea celaltă, argeșenii au și ei un moral foarte bun după victoria din deplasare de la Sepsi Sf Gheorghe, acolo unde s-a câștigat cu 2-1. În precedentele două parteie, echipa antrenată de Alexandru Pelici pierduse nemeritat la Mediaș cu 1-0 și cu Rapid, cu 2-0, în urma unor prestații cu nimic mai prejos decât adversarii, ba chiar mai bune.

Diferența de valoare între cele două echipe și loturi este clar în favoarea CFR-ului, însă, ca și la meciul de la Sf Gheorghe, Mioveniul își prinde adversarul după un joc de Cupele Europene, ba chiar demoralizat după remiza cu Young Boys și cu gândul la returul care are loc la începutul săptămânii viitoare. Acest lucru a fost în favoarea galben-verzilor la Sepsi și poate fi în favoarea lor și la acest joc.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de 6 ori, iar Mioveniul nu a câștigat niciodată, obținând doar o remiză în meciurile directe. Astfel, în sezonul 2007/2008, la Cluj a fost 1-0 pentru gazde, iar în retur 0-0, dar între cele două meciuri, CS Mioveni și CFR au jucat și în semifinalale Cupei, unde ardelenii s-au impus cu 3-0. Apoi, în sezonul 2011/2012, clujenii au câștigat acasă cu 3-0 și în deplasare cu 5-0.

Între cele două echipe s-a mai disputat un meci de Cupă, în sferturi în decembrie 2014, la Pitești, unde CFR s-a impus cu 4-3, după ce a fost condusă timp de o oră cu 3-0, partidă în care unul dintre goluri a fost marcat după o lipsă total de fair-play a oaspeților, care a nu au înapoiat balonul după ce mingea a fost dată afară intenționat pentru a permite acordarea de îngrijiri medicale. CS Mioveni are nevoie de un nou meci bun și de un nou rezultat pozitiv și contra CFR-ului, pentru a avea un moral bun în continuare. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.