Echipa PSD Argeş la sărbătoarea oraşului Ştefăneşti!

0
1



Prima atestare documentară a orașului Ștefăneștia avut loc pe 5 august 1452, pintr-un act emis de voievodul Vladislav al II – lea! La festivităţile prilejuite de împlinirea a 569 ani de atestare documentară, a participat şi echipa PSD Argeş. 


„La invitația domnului primar Nicolae Velea, echipa PSD Argeș a participat, prin prezența domnului președinte Ion Mînzînă, a secretarului executiv Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeș și președinte al Comisiei pentru administrație publică din Camera Deputaților, a domnului Nicolae Pavelescu, deputat de Argeș și membru al Comisiei pentru muncă din Camera Deputaților si a domnului Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, la aniversarea a 569 de ani de atestare documentară a orașului Ștefănești.

În sala de spectacole a Centrului Cultural Ștefănești au fost premiați un număr de 30 de elevi, care au obținut media zece în anul școlar 2020-2021 și un număr de 12 cupluri ce aniversează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Văzând determinarea și atenția primarului Nicolae Velcea față de comunitatea pe care o administrează, dorim să îi amintim de sprijinul pe care îl găsește oricând în echipa PSD Argeș, în ceea ce privește dezvoltarea orașului Ștefănești! Ștefăneștiul este pe mâini bune! La mulți ani!”, a transmis PSD argeș. M.S.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.