Mihai Iosif: ”Ne-am atins scopul”

0



Rapid s-a impus cu 1-0 la Pitești, în fața lui FC Argeș, grație unui gol semnat de Ștefan Pănoiu în minutul 8 și continuă să se mențină pe locul 2 al ierarhiei, cu cele 10 puncte, acumulate în patru etape.


La finalul jocului din Trivale, antrenorul Mihai Iosif a recunoscut că a fost inspirat când l-a titularizat pe Ștefan Pănoiu care fusese rezervă în primele trei runde: ”O seară frumoasă pentru noi. Am învins o echipă de tradiție a fotbalului românesc. A fost o bucurie.

Cred că am dominat meciul cap-coadă. Am avut foarte mule ocazii. Per total sunt fericit, ne-am atins scopul, nu am luat gol al patrulea meci consecutiv. A fost inspirație cu Pănoiu, i-am și spus că va da gol cu dreptul. A fost și meritul lui, că a jucat bine trei meciuri.

Noi ne vedem de treabă, nu suntem cancaniști, nu intrăm în polemici, nu discutăm cu arbitrii, ne respectăm adversarii, nu avem nimic special. Cred că FC Argeș a dat tot ce a avut mai bun, dar noi am fost echipa mai bună, nu că au fost ei slabi…

Cred că au jucători de calitate, antrenori de calitate și cu siguranță, așa cum au reușit sezonul trecut să remonteze echipa, poate vor reuși și acum. Tot ei au remontat-o, însă lucrurile astea se uită foarte repede. Eu le urez succes”, a spus tehnicianul giuleștean la conferința de presă de după meci. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.