Spectacol în peluze

0



Confruntarea dintre FC Argeș și Rapid București a fost un bun prilej pentru cele două galerii de a face spectacol în cele două peluze ale stadionului Nicolae Dobrin. Înarmați cu fumigene, fanii Argeșului au creat o atmosferă foarte frumoasă. Nici rapidiștii nu s-au lăsat mai prejos și au cântat tot meciul. La finalul partidei, jucătorii celor două echipe au mers la peluze și le-au mulțumit fanilor pentru suisținere.

Șerban și Tănase, accidentat

Mijlocașii Ionuț Șerban și Cristi Tănase nu au putut fi folosiți în confruntarea cu Rapid din cauza problemelor medicale. Șerban este nerefăcut după accidentarea din partida cu UTA Arad din etapa 2 a Casa Liga 1, în timp ce Tănase s-a accidentat cu o zi înaintea meciului cu Rapid.

Greab imperial, Lupeta dezamăgitor

FC Argeș a făcut un joc foarte slab contra Rapidului, alb-violeții neavând nici un șut expediat ăe spațiul porții timp de 90 de minute. Portarul Greab a reușit să limiteze proporțiile scorului prin intervențiile sale. Dacă Greab a fost imperial, neavând nici o vină la golul marcat de Pănoiu, nu același lucru se poate spune și despre Welo Lupeta. Atacantul alb-violet a avut o evoluție ștearsă, neieșind cu nimic în evidență.

Pe loc retrogradabil

După disputarea a patru runde, FC Argeș este pe loc retrogradabil, 15, cu doar un punct, obținut la Mediaș. Runda viitoare, formația antrenată de Mihai Ianovschi și Andrei Prepeliță va juca împotriva lui Sepsi, la Sfântu Gheorghe, duel programat duminică, 15 august, de la ora 18:30. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.