Tânăr lovit cu pumnii şi picioarele, în bar!

1



Scandal de pomină, într-un bar din Poiana Lacului, săptămâna trecută. Un bărbat aflat în local, cu fiul lui, în vârstă de 18 ani, a bătut un client pe care l-a lăsat lat pe podea, a lovit un bărbat care a sărit în apărarea victimei și a amenințat un angajat care a sesizat Poliția. Miercuri, agresorul a fost reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti. Ieri a fost arestat preventiv după ce Judecătoria Piteşti a admis cererea procurorilor.


„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției și au reținut un bărbat de 43 de ani, din Poiana Lacului.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 05 spre 06 august a.c., în timp ce se afla într-un local din localitatea de domiciliu, pe fondul consumului de alcool, bărbatul, împreună cu fiul său de 18 ani, ar fi agresat fizic un bărbat de 22 de ani, din aceeași localitate. Ulterior, bărbatul ar fi agresat un alt bărbat de 36 de ani, care a încercat să apere victima de atacul violent. De asemenea, bărbatul ar fi  amenințat, în repetate rânduri, cu acte de violență, un angajat al localului, pentru faptul că a sesizat autoritățile. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi,  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a anunţat IPJ Argeş.

Agresat și în timp ce era prăbușit pe podea

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere vorbesc de la sine. El surprind momentele în care Mihai Viorel F. de 43 de ani loveşte cu furie victima, chiar şi după ce a căzut la pământ. Deşi nu putea să se apere şi la un moment dat tânărul bătut era încovrigat de durere, agresorul îl loveste cu picioarele în cap şi în abdomen.

Clienţii din bar încearcă să-l ţină departe de trupul prăbuşit, dar în timp ce se ceartă şi îi împinge sau îi loveste şi pe aceştia revine şi-l mai loveşte pe cel aflat în imposibilitatea de a se apăra. Înregistrarea este mai lungă de 5 minute, timp în care victima este lovită continuu. Victima a fost examinată de un medic legist care a concluzionat că necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Printre cei loviţi se numără şi patronul barului. Martorii au povestit anchetatorilor, că o femeie care venise să se angajeze şi se afla în perioada de probă, s-a speriat atât de tare încât s-a ascuns sub o masă şi acolo a stat până la sosirea poliţiştilor.

Cercetat și pentru violență în familie

Mihai Viorel F. este cunoscut ca fiind o fire violentă. În anul 2018, dar şi în 2019, el a fost cercetet pentru violenţă în familie. Printre cei agresaţi de el, în urmă cu 3-4 ani, se numără şi fiul, acum în vârstă de 18 ani, care a participat la scandal în bar alături de tată. Motivul pentru care a iscat scandalul din bar este necunoscut, Clienţii au declarat că omul a căutat cearta cu lumânarea, legându-se din senin de tânăr.  În dosar mai este cercetat, în stare de libertate, pentru loviri și fiul agresorului. M.Sandu