Golgeterul, ales omul meciului

0



La finalul fiecărui meci, Liga Profesionistă de Fotbal împreună cu televiziunile desemnează cel mai bun jucător al partidei respective. Luni seara, în Ștefan cel Mare, omul meciului a fost ales Bogdan Rusu, marcatorul unicului gol al acestui joc.


Rusu este și golgeterul echipei, cu două reușite în cele 5 partide disputate, atacantul mai marcând și în victoria cu 2-1 de la Sepsi. În meciul cu Dinamo, Rusu a avut din nou o evoluție foarte bună, iar în afară de gol a mai avut două situații de marca foarte mari, una cu o reluare cu călcâiul din 3 m, și alta cu un șut de 60 m, mingea trecând puțin pe lângă poartă.

„Mă bucur să fiu Omul Meciului, mai ales că am marcat și am adus cele 3 puncte. M-aș bucura ca la fiecare meci să marchez, să-mi ajut echipa. Am vrut să dau cu stângul, tare, pe colțul scurt, dar mi-a alunecat piciorul pentru că terenul este foarte moale în careu. Am dat cu stângul, mi-a venit în dreptul, și s-a dus lob, peste portar. A fost un lob norocos. Contează să câștige echipa sau să facem egal, să aducem puncte cât mai multe, nu cine marchează. În meciurile avute anterior, cu Sepsi și CFR, am făcut jocuri destul de bune, care ne dau încredere pe viitor. Urmează meciuri cu echipe apropiate valoric de noi, asta ne dă încredere” a spus Rusu.