Vor puncte și pe propriul teren!

0

  • Liga 1, Etapa 6: CS Mioveni – FC U Craiova, astăzi, ora 18:30, Stadion Orășenesc, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport



CS Mioveni este în continuare fără punct luat în Liga I, pe propriul teren, dar galben-verzii speră să spargă astăzi gheața și la meciurile de acasă.


Astfel, după 6 puncte luate în deplasare, argeșenii se gândesc la punct sau puncte și în partida de la Mioveni cu FC U Craiova, mai ales că adversarul are în continuare statutul de nou-promovată. Trupa lui Alexandru Pelici stă bine în clasament după 5 etape, fiind înaintea etapei pe locul 10 cu 6 puncte, adunate în urma victoriilor de la Sepsi (2-1) și Dinamo (1-0), în rest mai pierzând în deplasare la Mediaș cu 1-0 și acasă cu Rapid și CFR cu 2-0 și 1-0. De partea cealaltă, FC U Craiova avea înaintea etapei 7 puncte și era pe 7, formația antrenată de Adrian Mutu venind după înfrângerea de la CFR Cluj din prima etapă (2-3), victoria cu Dinamo de acasă (1-0), înfrângerea de la Voluntari (2-1), victoria din deplasare de la Academica Clinceni (2-1) și remiza de acasă cu Chindia (0-0).

Cele două formații s-au mai întâlnit în istoria recentă a formației lui Mititelu, chiar sezonul trecut, la finalul căruia ambele au promovat în Liga 1.Astfel, mai întâi în seoznul regular , Mioveniul a câștigat cu 2-1 în deplasare, apoi în play-off a fost 0-0 la Mioveni și 4-2 pentru gazde în Bănie, după ce argeșenii au condus cu 1-0 la pauză și au avut meciul în mână.

Pentru CS Mioveni este un moment bun să obțină puncte și pe propriul teen, după ce a reușit acest lucru doar în deplasare, iar adversarul contra căruia o poate face astăzi, nu este tocmai unul de speriat. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.