„Arbitrajul a fost execrabil!”

0

  • Managerul FC Argeș, nemulțumit de prestația cavalerilor fluerului



La finalul partidei de sâmbătă seară, pierdută de alb-violeți, cu 0-1, Jean Vlădoiu, managerul general al clubului FC Argeș, s-a declarat foarte dezamăgit de maniera brigăzii de arbitraj. Oficialul piteștean este de părere că cei de la CFR Cluj sunt avantajați de cavalerii fluierului în fața echipelor mai mici.


Vlădoiu i-a pus la zid pe Sorin Costreie, Mircea Orbuleț, Ferencz Tunyogi, arbitrii delegaţi de CCA la meciul de la Piteşti: ”O înfrângere nemerită, am jucat foarte bine, am văzut determinare.

Ne-am creat ocazii multe. Am greşit la golul încasat, dar am văzut ce mi-am dorit. Arbitrajul, execrabil. Accept, dar când văd aceeaşi fază, pentru noi nu se dă fault, iar la noi orice atingere, imediat a fluierat, mă face să cred că lucrurile nu stau aşa cum m-am gândit eu şi cum am discutat cu foşti arbitri. Trebuie să ne lase să jucăm. Pe deasupra, mai văd şi acest arbitraj. Şi nu numai, şi la Mioveni am văzut. Mai sunt alte echipe defavorizate. Ok, greşeala e omenească, dar aceeaşi fază se repetă de 3-4 ori. Pentru CFR se judecă într-un fel, pentru noi într-un alt fel”, a declarat oficialul lui FC Argeş.

”Toţi jucătorii sunt plătiţi la zi”

Vlădoiu a afirmat că la FC Argeş nu sunt probleme cu salariile: „De când am venit aici, banii au fost în cont la data pe care jucătorii au avut-o în contract. Toţi sunt plătiţi la zi. N-avem nici măcar 1 leu datorie la echipă şi aş vrea să menţionez lucrul ăsta. Sunt dezamăgit, trist”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.