Conducea o autoutilitară fără a avea permis

0



Un control de rutină al polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni a dus la prinderea unui tânăr care conducea o utilitară fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie. Oamenii legii au stabilit că maşina îi fusese încredinţată de un bărbat care ştia că tânăr comite o infracţiune dacă va urca la volan.


Întâmplarea a avut loc duminică. Poliţiştii erau în Sălătrucu şi a făcut semnal unui şofer în vârstă de 23 de ani, să tragă pe drepta. Gabriel U. era la volanul unei autoutilitare pe raza localității de domiciliu.

Când i-au cerut documentele la control s-a constatat că acesta conducea fără a poseda permis de conducere. Totodată, din verificări a reieșit faptul că autoutilitara i-a fost încredințată, spre a fi condusă, de un bărbat de 50 de ani, din Sălătrucu. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Vizat de anchetă este însă şi cel care i-a dat maşina cu toate că ştia că dacă va conduce tânărul comite o ilegalitate. Acesta riscă să se aleagă cu dosar penal. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.