A murit în timp ce era urmărit de polițiști!

0



Un argeșean a murit în noaptea de luni spre marți, în municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce era urmărit de polițiști. Acesta  le arătase un pistol unor tineri cu puţin înainte de producerea accidentului.


Accidentul a avut loc la ora 2,30, pe bulevardul Dem Rădulescu, din Râmnicu Vâlcea. Claudiu C., de 50 de ani, din Curtea de Argeș, era singur în maşină. A trecut cu autoturismul pe lângă un grup de tineri, a ridicat un pistol şi l-a arătat trecătorilor, după care şi-a continuat drumul. Oamenii au sunat la 112, fiind sesizată Poliţia.

Un echipaj de la IPJ Vâlcea a depistat maşina în trafic, oamenii legii făcând semnal de oprire celui de la volan. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din Curtea de Argeş, a oprit iar când poliţiştii au ajuns lângă maşină, şoferul a demarat cu viteză.

Pistolul era o brichetă!

A urmat o urmărire pe străzile din oraş, echipajul pornind  după fugar. Într-o intersecţie de pe bulevardul amintit maşina condusă de argeşean a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât ambele autovehicule au fost proiectate în afara şoselei. În urma impactului puternic şoferul din Curtea de Argeş a decedat. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii a fost găsit în autoturism și pistolul acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncțională. Nu se ştie care a fost intenţia bărbatului atunci când a arătat pistolul, nici care este motivul pentru care a fugit. La verificări a reieșit că acesta deținea permis de conducere valabil.

Oamenii legii au întocmit dosar penal urmând să se stabilească cu certitudine împrejurările în care avut loc evenimentul.  Bărbatul era căsătorit din luna ianuarie a acestui an.  M.Sandu