Piteșteanca Florentina Bădiceanu, bronz la Campionatul European de Judo!

0



Acum câteva zile, în capitala Letoniei s-a desfășurat Campionatul European de Judo rezervat cadeților (U18). La aceasta competiție au participat 391 judoka, țara noastră având la start 13 sportivi (9 la masculin ți 4 la feminin).


La finalul competiției, România a reuțit să câștige două medalii, una de argint și una de bronz. În clasamentul pe națiuni, țara noastră s-a clasat pe locul 13 din 37 de țări participante. Argintul a fost câștigat de Tolea Vanesa la categoria de greutate -48 kg.

Sportiva pregătită la Ploiești de antrenorul Mihai Trandafirescu este componentă a Lotului Național de Cadete de la Cluj-Napoca și a reușit să cucerească medalia de argint la prima sa participare la o întrecere de o asemenea importanță. Medalia de bronz a fost adjudecată de argeșeanca Florina Bădiceanu. Compoentă și ea a Lotului Național de Cadete de la Cluj-Napoca și legitimată în cadrul CSM Pitești, sportiova a reușit să urce pe locul al treilea al podiumului de premiere în cadrul categoriei de greutate -52 kg. M.D.