Schimbări în echipă

0
1



Antrenorul Andrei Prepeliță este tentat să facă mai multe schimbări în echipa pe care o va trimite în teren în partida cu Dinamo București: ”Avem un lot bun și cred că toți jucătorii sunt pregătiți să intre în teren și să facă o figură frumoasă. Nu avem probleme medicale înaintea acestui joc. Nu am stabilit primul 11-ce, însă este posibil să apară și schim,bări în echipă față de meciul cu CFR Cluj”.

Așteaptă atacanți

Principalul grupării din Trivale așteaptă întăriri în compartimentul ofensiv. Prepeliță spune că nou-veniții ar tyrebui să sosească la Pitești după partida din acest week-end: ”Sperăm ca după meciul cu Dinamo să avem ceva noutăți în compartimentul ofensiv. Sunt jucători cu care negociem de mai mult timp și ne dorim ca tratativele să se concretizeze”.

Se întrerupe campionatul

După meciurile din această rundă, Liga 1 va intra într-o pauză de două săptămâni prilejuită de partidele naționalei României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord, meciuri care contează pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022. Staff-ul tehnic al grupării din Trivale a stabilit în linii mari programul alb-violeților din următoarele două săptămâni: ”Vom face antrenamente pe plan local și vom lua și un meci amical. După meciul cu Dinamo vom stabili și adversarul pe care urmează să-l întâlnim”. M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.