Salt peste parapet, cu maşina!

1

  • La Bascov



Două accidente au avut loc ieri, la distanţă de câteva minute, la ieşirea de la Autostrada Bucureşti-Piteşti. Şoferul unui microbuz în care erau 5 persoane a lovit zidul de beton. În timp ce poliţiştii efectuau cercetările la faţa locului, a avut loc un nou eveniment rutier, după ce o şoferiţă de 38 de ani, a lovit glisiera şi a sărit peste parapet, ajungând pe câmp.


Primul accident a ajut loc în jurul orei 7,00. Alin E de de 34 de ani, din orașul Moldova Nouă, judeţul Caraș-Severin, care conducea o autoutilitară, dinspre București către Râmnicu Vâlcea. Asfaltul era ud iar la ieşirea de pe A1, în curba de pe strada Serelor conducătorul auto nu a reuit să vireze, izbind cu putere parapetul din beton. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au mer la faţa locului pentru cercetări.

În microbuz erau 5 persoane, fiind rănit Florin C. şoferul în vârstă de 38 de ani, din Bucureşti, unul dintre pasageri. Oamenii legii făceau cercetările la faţa locului, când a avut loc cel de-al doilea accident, la distanţă de aproximativ 10 minute.

Trei persoane au fost rănite

Este vorba de Mirela D., în vârstă de 39 de ani, din comuna Afumaţi, care se afla la volanul unui Mazda. Acesta circula cu viteză ieşind de pe A1. A văzut în faţa echipajele de poliţie, pompieri şi ambulanţă. Se pare că, în loc să frâneze, este posibil să fi accelerat. În acel moment maşinas s-a smucit cu putere, a lovit parapetul din beton şi a sărit peste el, s-a rostogolit aterizând pe câmp, în apropiere de stâlpul de înaltă tensiune. În urma „cascadoriei”, făcută fără voie, au fost rănite trei persoane.

Echipajele medicale au transportat la spital un băiet în vârstă de 9 ani, pe Elena N., de 49 de ani, din comuna Afumaţi, şi pe Petre S., de 57 de ani, din comuna Sălcioara, judeţul Dâmboviţa. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În ambele situaţii, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. M.Sandu