Femeie grav rănită, în timp ce traversa

0



Un accident rutier a avut loc ieri după-amiază, în cartierul piteştean Craiovei, la una dintre trecerile de pietoni. O femeie, în vârstă de 66 de ani, din Piteşti, a fost grav rănită. Poliţiştii care au efectuat cercetările la faţa locului au constatat că este vina celei rănite.


O şoferiţă în vârstă de 49 de ani, din Otopeni, se afla ieri, la volanul unui Hyundai şi se îndrepta către Bradu. Pe Calea Craiovei, Maria B., a accidentat o pensionară în vârstă de 66 de ani. Florica E., din comuna Bradu, despre ea fiind vorba, a fost rănită grav în urma impactului şi a rămas la pământ. Cercetările la faţa locului au fost efectuate de către către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești. Oamenii legii au apucat să vorbească cu femeia rănită înainte ca aceasta să fie transportată la spital. Victima a mărturisit că se grăbea tare şi a traversat cu circa 2-3 meri înainte de marcaj. În urma accidentului, femeia de 66 de ani,a fost transportată la spital, acolo unde, în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că a suferit de fractură de femur. „Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

Din primele cercetări reiese că vinovată de producerea accidentului este victima, din cauză că acesta nu se afla pe marcaj. Pe de altă parte şoferiţa avea obligaţia să nu depăşească viteza de 30 de kilometri la oră, la trecerea de pietoni nesemaforizată semnalizată corespunzător. M.Sandu Foto Info Trafic Piteşti


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.