Nicolae Dică, infectat cu COVID-19!

0
1



În urma rezultatelor primite la testarea COVID PCR efectuată acum câteva zile de staff-ul primei reprezentative, secundul Nicolae Dică va intra în izolare și nu va fi prezent la acțiunea dedicată celor 3 meciuri de la început de septembrie.


Tehnicianul piteștean a primit rezultat pozitiv la testare și a intrat în izolare de îndată ce i-a fost comunicat rezultatul. Antrenorul este vaccinat împotriva COVID și se simte bine. Toți ceilalți membrii ai staff-ului echipei naționale au primit rezultate negative. Este vorba de testarea PCR premergătoare cantonamentului pe care toți membrii staff-ului o parcurg la fiecare acțiune. Până sâmbătă, la intrarea în cantonament, a mai fost efectuată încă o testare PCR pentru staff. FRF a anunțat că în perioada 28 august – 8 septembrie, la Mogoșoaia, vor fi testări rapide zilnice, plus cele trei testări PCR impuse de UEFA pentru desfășurarea celor trei partide, în același interval. M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.