PSD va apăra drepturile vârstnicilor!

2



Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, aduce în discuție recalcularea pensiilor. A anunțat că social democrați îi vor apăra în instanță și în Parlament pe vârstnicii nedreptățiți de actualul Guvern, care refuză majorarea punctului de pensie și amânarea recalculărilor.


Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș: „Refuzul guvernanților de dreapta de a aplica legea privind majorarea pensiilor ar putea fi urmat de o măsură la fel de cinică.
Astfel, Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor pe care îi amenință că vor fi obligați să dea banii înapoi la stat dacă pensiile lor au fost calculate greșit.

Cîțu a blocat majorarea punctului de pensie și a amânat recalcularea, iar acum îi aduce în pragul disperării pe bătrâni, cărora vrea să le ceară să returneze banii încasați în plus, până la momentul recalculării, deși legea în vigoare prevede că nu vor fi modificate pensiile în plată chiar dacă sunt mai mari decât cele stabilite după recalculare! PSD va apăra în Parlament și în instanță drepturile vârstnicilor și cere coaliției de dreapta să înceteze această bătaie de joc!”, a declarat parlamentarul. M.S.


2 COMENTARII

  1. Simona Bucura, nu vrei tu sa povestesti ceva din perioada ta de glorie, aia in care lucrai cu puscariasul Nicolescu, in ce priveste pensionarii las o balta, nu inteleg cum va apuca pe voi grija de Romani numai cand sunteti in opozitie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.