Şoferiţa beată era să intre cu maşina în magazin

0



O tânără aflată sub influenţa alcoolului a urcat la volan deşi, nu era în stare să conducă, dovadă ceea ce s-a întâmplat! Tânăra în vârstă de 29 de ani, din Piteşti a lovit structura din lemn care susţine copertina de la intrarea într-un magazin. Dacă nu i-ar fi stat în cale acel „obstacol” putea intra în magazin direct cu maşina.


S-a întâmplat duminică dimineaţă, în jurul orei 7.30, la Mărăcineni. Elena B., de 29 de ani, din Piteşti, se afla la volanul unui Hyundai pe DN 73. La un moment dat tânăra a pierdut controlul volanului a părăsit şoseaua şi a izbit structura din lemn a aplecătorii din faţa unui magazin, distrugând-o. Martorii au sunat la 112 şi polițiștii Serviciului Rutier Argeș au mers la faţa locului pentru cercetări. Elena B. a spus că a pierdut controlul maşinii din cauza carosabilului ud, având în vedere că plouase, dar oamenii legii au constatat altceva. Tânăra era beată. Acesta avea o concentraţie de alcool de 0,50 la mie în aerul expirat, ceea ce în sânge însemnată, de regulă, o concentraţie dublă. Șoferița era îmbrăcată într-o ținută elegantă venind de la o petrecere.

Pe numele conducătoarei auto a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Ea va trebui să plătească din buzunar reparaţia maşinii şi distrugerile de la magazin, firma de asigurări nedecontând poliţa în astfel de cazuri.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.