Alexandru Pelici: ”Am luat un punct cu multă șansă!”

0



CS Mioveni a plecat cu un punct din deplasarea de luni seară, din Capitală, cu Academica Clinceni. Argeșenii au fost dominați de băieţii lui Poenaru şi au obţinut un egal cu şansă, fapt recunoscut şi de Alexandru Pelici.


Tehnicianul Mioveniului l-a lăudat pe portarul Răzvan Ducan şi s-a declarat mai mult decât mulţumit de rezultatele echipei din startul sezonului: ”E un punct câștigat. Am avut șansă pe final, Duchi a fost foarte inspirat la acel penalty. Am jucat foarte prost în prima repriză, poate cea mai proastă repriză a noastră în Liga 1.

Clinceni ne-a taxat, dar a doua repriză a fost mult mai bună. Am condus ostilitățile, am egalat, iar pe final, după acel penalty ratat, am avut situații foarte bune de a pleca cu toate cele 3 puncte puse în joc pe niște atacuri pe care trebuia să le tratăm altfel, cu mai multă maturitate. Una peste alta, este un punct muncit, ne-am dorit să menținem 8 puncte între noi și Clinceni. Fiecare punct contează. Se pare că ne priește acest teren, am luat 4 puncte din 6 posibile, dar acesta a fost obținut cu foarte multă șansă.

Aș fi ipocrit să spun că nu sunt mulțumit cu parcursul de până acum, ne uităm în clasament, suntem unde nu visam după 7 etape, dar campionatul se joacă în continuare. Ne așteaptă meciuri dificile. Suntem echipa cu poate cele mai puține transferuri făcute, m-aș bucura ca acești jucători să demonstreze că merită să joace în Liga 1. Avem momente de slăbiciune, în care suntem aerieni și parcă începem jocurile de pe altă planetă, dar una peste alta, ne bucură că suntem în clasament acolo unde suntem. Trebuie multă muncă, asta e rețeta”, a spus Alexandru Pelici, la flash interviul de după meci. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.