Ştiri de la IJP

0



Conducea o maşină radiată de 16 ani
Polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au avut parte duminicde o supriză d eproporţii. Oamenii legii au făcut semnal de oprire unui tânăr aflat la volanul unei Dacia Super Nova. Liviu C. se afla pe strada Cătrăbocului din Mioveni, iar în urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul era radiat din circulație din anul 2005. Pe numele celui de la volan a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Beat, la volan!
În seara de duminică spre luni, în jurul orei 23:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana-Lacului au depistat un bărbat de 47 de ani, din Băbana, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Dan B., a fost testat, etilotestul indicând o concentraţie de, 0,93 mg/l acool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. Luni, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 157 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 9 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Au încălcat măsura carantiei
Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat o femeie, de 34 de ani, și un tânăr, de 22 de ani, care nu au respectat măsura izolării/carantinei la adresa de domiciliu. Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.000 de lei fiecare, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.