Bătut măr, într-un scandal de proxenetism!

0

  • Doi s-au certat şi al treilea a ajuns în arest!



Un scandal care a avut loc între doi bărbaţi din comuna Bughea de Sus, a avut un final neaşteptat! Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, care a intervenit, a fost reţinut, ulterior fiind plasat sub măsura controlului judiciar. Acesta din urmă este acuzat de victimă că este proxenet şi că încearcă să-i ducă fetele „la produs”. 


În luna august a acestui an, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Bughea de Sus, aflat într-un bar din localitate, a avut un conflict cu un consătean în vârstă de 20 de ani. Omul este tatăl a două fete şi avea suspiciuni cum că tânărul ar avea intenţii necurate cu copilele sale. Ca să-l sperie, l-a ameninţat cu cuţitul spunându-i că dacă se atinge de vreuna din fetele lui o să-l omoare.

Tânărul „şi-a sunat un prieten” şi i s-a plâns. Drept urmare, acesta din urmă i-a sărit în ajutor. Alexandru Ion O., de 30 de ani din Câmpulung, l-a aşteptat pe bărbat, în drumul lui spre casă, şi l-a luat la bătaie. L-a lovit cu pumnii şi cu picioarele doborându-l la pământ, moment în care a continuat să-l lovească, după cum a susţinut victima în plângerea depusă la Secţia de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț. Omul mai spus că agresorul este proxenet şi că de fapt, acesta intenţiona să-i ducă fetele la produs, tânărul în vârstă de 20 de ani, de la care pornise scandalul, având doar rolul să le racoleze. Bărbatul a mai spus că tinerii au încercat să-i atragă fiicele în activitatea murdară și că de aici a pornit scandalul.

A mai fost cercetat pentru infracțiuni cu violență

În urma loviturilor primite, victima a necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale potrivit raportului medico-legal. Alexandru Ion O. a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe. Câmpulungeanul este cunoscut de anchetatori ca fiind un individ violent. Acesta a mai fost cercetat pentru infracţiuni similare, în timpul anchetei fiind retrase plângerile. Alexandru Ion O. a fost ulterior eliberat din arest, nu înainte ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung să ia împotriva lui măsura controlului judiciar. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.