80 de elevi, 21 de profesori infectați

0

  • Situația COVID în școli
  • De azi încep să termine carantina primele cazuri descoperite



De la începutul școlii și până la finalul săptămânii trecute, adică timp de două săptămâni, numărul celor înfectațu cu COVID în învățământ a crescut continuu. Astfel, vineri, exista un număr de 80 elevi confirmați cu virusul, 21 profesori și 8 cadre auxiliare care au făcut COVID.


În total numărul claselor care au trecut în online din cauza virusului a ajuns la 71, în aceasta învățând 1752 elevi. Situația pe scurt a celor două săptămâni de școală a fost următoarea: după o săptămână de cursuri, erau 31 elevi care au virusul, 28 clase cu cursurile suspendate, 13 profesori și 3 cadre auxiliare infectate și un total de 731 elevi afectați de suspendarea orelor.
A doua săpătămână de școală nu a început deloc bine, și a debutat cu 38 elevi infectați, 15 profesori și 3 cadre descoperite cu virusul, 37 clase trimise în online și 981 elevi afectați de această situație. Apoi la mijlocul săptămânii a doua, s-a ajuns la 49 elevi, 19 profesori și 5 cadre auxiliare cu COVID, 45 de clase trimise acasă pentru a face cursuri online și un număr de1216 elevi afectați de situație. Săptămâna a doua s-a încheiat cu situația prezentată la început, și anume 80 de eleci și 21 de profesori cu COVID și, totodată 71 de clase cu cursurile fizice suspendate. Dată fiind situația epidemiologică la nivel national, este de așteptat ca numărul celor infectati să crească, însă în același timp, trebuie spus că de astăzi elevii din primele clase care au intrat în online, revin la cursuri la școală.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.