Nicolae Mușat: ”Să ne ridicăm la nivelul acestui derby”

0
1



Nicolae Mușat, fundașul echipei FC Argeș, nu se aștreaptă la un meci ușor cu CS Mioveni. Fotbalistul alb-violet își dorește ca echipa din Trivale să fie susținută la Mioveni de cât mai mulți suporteri.


Mușat speră ca jucătorii piteșteni să se ridice la înățimea așteptărilor fanilor care nu concep decât victoria: „Va fi o partidă interesantă, o partidă frumoasă, un derby local în adevăratul sens al cuvântului. Și noi, ca și jucători, trebuie să ne ridicăm la nivelul acestui derby. Pentru suporteri este un meci al orgoliilor, un meci pe care îl așteaptă cu mare interes. Pe noi ar trebui să ne motiveze mai mult această stare de spirit pe care o transmit cei din tribune. Ne dorim să continuăm seria meciurilor fără gol primit, ne dorim să câștigăm cât mai multe partide, iar cea mai importantă este cea de vineri, în care trebuie să facem totul pentru a câștiga cele trei puncte. Așteptăm ca fanii echipei noastre să vină în număr foarte mare la Mioveni, să se vadă cine este echipa fanion a județului. Să aibă pentru că vom face tot ce depinde de noi să ne ridicăm la nivelul așteptărilor suporterilor”. M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.