Bulevardul Pardon, gata până în decembrie!

0
1

  • Primarul Câmpulungului



După ședința ordinară de Consiliu Local, primarul Elena Lăsconi a ținut morțiș să facă mai multe precizări legate de Bulevardul Pardon. A început cu asta: „avem atât de multe variante pentru Bulevardul Pardon, încât nu mai pot să vă mint. Nu comand eu cum o să fie vremea, dar presupunem că pe 1 Decembrie, aceste trotuare, plus pastila de pe mijloc să fie gata”.


A început cu asta: „Avem atât de multe variante pentru Bulevardul Pardon, încât nu mai pot să vă mint. Nu comand eu cum o să fie vremea, dar presupunem că pe 1 Decembrie, aceste trotuare, plus pastila de pe mijloc să fie gata. Săptămâna viitoare urmează să fie reabiliat trotuarul de pe strada Republicii, trebuie să vină și stâlpii de iluminat. O să fie o lucrare pe care o vom lăsa pentru anul viitor, vom monta piatră cubică care va fi pe carosabil, cu bolarzii care vor bloca circulația în timpul weekendului. Piatra cubică vrem să o luăm din România, nu este una oarecare, este una mai deschisă puțin la culoare pentru că vrem să semene cu piatra de albești care se găsește în temelia caselor”, le-a spus primărița consilierilor locali despre lucrările care au loc pe Bulevardul Pardon. B.Radu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.