După cearta cu soţul, riscă 5 ani de închisoare!

0



Supărarea parcă i-a întunecat minţile unei femei, în vârstă de 45 de ani, din Piteşti! După ce s-a certat cu soţul, aceasta a comis două infracţiuni şi s-a ales cu dosar penal. Dacă va fi găsită vinovată ea riscă o pedeapsă cu închisoarea de maximum 5 ani.


Miercuri seara, cu puţin înainte de miezul nopţii, Sorina D. , de 45 de ani, din Piteşti, a avut o ceartă zdravănă cu soţul ei. Furioasă la culme, femeia a încercat să se „calmeze” şi a băut vreo două pahare cu vin. Alcoolul consumat, nu doar că nu i-a atenuat furia dar i-a dat alte idei. Sorina D a luat cheile maşinii şi a ieşit din casăm în parcarea blocului. A urcat la volanul autoturismului ce-i aparţine soţului şi a demarat cu intenţia de a pleca. A parcurs aproximativ 10 metri şi s-a oprit într-o altă maşină parcată. Sesizând ce se petrece, soţul a mers în parcare acolo unde a izbucnit o nouă ceartă. Locatarii alertaţi de zgomotele şi ţipetele de afară au sunat la 112.
Când poliţiştii Secţiei 3 Poliţie au ajuns la faţa locului, soţii încă se certau. Văzând că a avut loc un eveniment rutier, agenţii şi-au chemat colegii de la Biroul Rutier.
Oamenii legii au testat-o pe femeie cu etilotestul stabilind că aceasta avea o concentraţie de alcool de 0,48 la mie, în aerul expirat. Verificările au stabilit şi faptul că Sorina D. nu posedă permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului. Dacă va fi găsită vinovată piteşteanca riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani, după cum prevede legea la infracţiunile comise de ea.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.