S-a montat gazonul în parcul Sălii Sporturilor

0



În ultimele zile, angajații de la serviciile apă-canal, întreținere patrimoniu, iluminat public, salubritate și spații verzi din Mioveni, au realizat mai multe lucrări edilitare, noi sau în continuare.


Cu această ocazie au fost finalizate lucrările de amenajare peisagistică la parcul adiacent Sălii Sporturilor – montare gazon, s-au făcut lucrări de reparații a mobilierului urban – parc Casa de Cultură Dacia și la terenul sintetic de la Liceul Tehnologic Mioveni, dar și lucrări de verificare și curățare a sistemului de canalizare pe străzile Ivașcu Golescu și Mănăstirii din Făget. Totodată, lucrătorii din serviciile menționate au pregătit ornamentele ce urmează a fi montate pentru sărbătorile de iarnă, iar în urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 9 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare/subsol inundat în diferite zone din oraș.
În același timp s-a efectuat măturatul zilnic al carosabilului, trotuarelor, pieţelor, locurilor de parcare publice, colectarea deșeurilor stradale, acțiunea realizndu-se atât manual cât și cu ajutorul utilajelor pentru măturat, acolo unde este posibil și a continuat acțiunea de întreținere a spațiilor verzi din oraș, lucrările de întreținere a zonelor verzi, greblarea frunzelor și a altor resturi; curățarea trotuarelor de vegetație; operațiuni de tundere a gardului viu în zona blocurilor M și pe Bulevardul Dacia. În plus, SEdC a continuat lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră în zona de Picnic Făget pe o distanță de 900m, respectiv 1700m. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.