România are cel mai mare preţ la energie din Europa!

1



Deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu anunţă că PSD va insista pentru a impune în Parlament legea de plafonare a preţului energiei după ce ţara noastră a înregistrat un record istoric la preţul energiei, fiind cel mai mare din Europa. 


“România înregistrează cea mai scumpă piaţă spot a electricităţii din Europa!
Românii au printre cele mai mici venituri din Europa, plafonate deja de către guvernanţii de dreapta.
Tot “datorită” guvernanţilor de dreapta, România are acum cel mai mare preţ la energie https://www.facebook.com/hashtag/energie?__eep__=6&__cft__%5b0%5d=AZVfrc618QHaHMl1X9Y_wukpFtMS1ZxOwvgzP_K3mGb12gYc310FKW02jJnNJoKpJiOdMgJtj_xvy74LiqrkqSrxBAC3zNSexKzYzCi94eA7Mqulb81ruF1eGmdXoZiYxkg&__tn__=*NK-R din Europa!
Conform Profit.ro, preţul mediu zilnic al energiei de pe piaţa pentru ziua următoare (PZU), operată de OPCOM şi pe care este tranzacţionat? aproximativ 50% din energia consumată în România, a bătut luni, pentru a doua zi consecutiv, recordul istoric, ajungând la 1.155,63 lei/MWh (sau 233,6 euro/Mwh), cel mai ridicat pre? spot înregistrat în Europa!
PSD va insista pentru a impune în Parlament legea de plafonare a preţului energiei, preţ care a fost majorat la cote uriaşe în urma liberalizării haotice permisă de către Guvernele Orban şi Cîţu!”, a precizat deputatul PSD de Argeş. M.S.