Meciul cu FCSB, la Buzău

0



FCSB – Mioveni, următorul meci pe care echipa galben-verde îl are programat în campionat, nu se va juca la București. Partida va conta pentru Etapa a 12-a a Ligii 1.


Bucureștenii nu pot organiza acest meci pe Stadionul Național, din cauză că arena este închiriată pentru o competiție de sporturi electronice. Din acest motiv, bucureștenii s-au reorientat și au ales să joace la Buzău. O altă variantă pentru ei era să meargă la Giurgiu, unde au mai jucat. Însă antrenorul Edi Iordănescu a declarat că preferă arena care are gazonul mai bun, decât cea care le este mai familială jucătorilor. Meciul a fost programat de LPF și televiziuni, sâmbătă la 20:30.
Tot din motivul amintit mai sus, Rapid nu va putea juca nici ea în această etapă la Bcuurești. Giuleștenii au ales să întâlnească pe CFR Cluj, chiar la Mioveni. Aici, ei au și disputat un amical, în week-end, cu echipa lui Pelici. Bucureștenii au pierdut cu 1-0.
FCSB – Mioveni se joacă pentru a doua oară în acest sezon, după ce echipa argeșeană a mai întâlnit-o pe cea a lui Gigi Becali și în vară, într-un amical, disputat la Berceni. Atunci roș – albaștrii s-au impus cu 1-0. S.M.