„Suntem concentrați și vom da totul!”

0



Jucătorii și antrenorii galben-verzi se gândesc la un nou meci și rezultat bun în deplasarea de la Buzău cu FCSB. Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul Alexandru Pelici, portarul Iustin Popescu și mijlocașul Alexandru Buziuc au vorbit despre importanța acestui joc.


“Jucăm cu FCSB, echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, o formație iubită în toată țara și susținută de mulți suporteri. Și la Buzău cred că vor avea mulți susținători, de-aia au și ales acest stadion… Dar noi ne jucăm șansa și mergem încrezători în această deplasare. Din punct de vedere al lotului, toată lumea este sănătoasă. Nu vor juca Ducan și Toma, care sunt împrumutați de la FCSB și nu au voie să evolueze în meciurile directe. Sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte , acasă!” Alexandru Pelici – antrenor principal “Întâlnim poate cea mai bună echipă din România, dar noi vrem punct sau puncte în această deplasare. Nu va fi ușor, dar suntem concentrați și vom da tot ce putem ca să ne atingem obiectivul” Iustin Popescu – portar.

“La orice echipă aș juca, atunci când întâlnești FCSB, Rapid, Dinamo îți dorești să joci bine și să dai gol. Ne așteaptă un meci dificil. Ei trec printr-o perioadă de schimbare, iar noi mergem să ne jucăm șansa noastră” – Alexandru Buziuc, mijlocaș. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.