A pornit gazele să-și omoare familia!

0



Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a creat panică după ce și-a amenințat concubina și cei doi copii că îi omoară. Ca să le arate că nu glumește a pornit gazele la aragaz. Femeia a reușit să iasă din casă și a sunat la 112. La sosirea oamenilor legii, bărbatul a continuat cu amenințările. Şocant este faptul că individul nu consumase alcool și părea complet responsabil de ceea ce face! 


Sâmbătă seară, în jurul orei 22.30, la dispeceratul 112 a sunat o femeie şi a cerut ajutorul reclamându-și concubinul că a amenințat-o cu moartea pe ea şi pe cei doi copii. Un echipaj de la Secţia 3 Poliţie a mers la faţa locului. Când au ajuns la apartament, au constatat că acuzaţiile de confirmă.
În casă erau copiii de 8 ani și 1 an
Răzvan O., de 31 de ani, din comuna Priboieni, locuieşte cu chirie într-un apartament situat în apropiere de Spitalul de Pediatrie Piteşti, împreună cu concubina lui, în vârstă de 43 de ani și copiii. Cuplul are doi copii, o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de un an. Sâmbătă seara în timp ce erau cu toții în locuinţă, între concubini a izbucnit un conflict spontan. În timpul scandalului cei doi şi-au spus vorbe grele. Din nefericire, conflictul nu s-a limitat numai la o simplă ceartă, degenerând. Răzvan O. şi-a ameninţat soţia şi copiii cu moartea spunând că o să pornească gazele ca să moară cu toţii. În momentele de furie oarbă, ca să-i arate concubinei că nu glumeşte, bărbatul a pornit gazele la aragaz. Concubina a reuşit să iasă din apartament şi a sunat la 112. La sosirea echipajelor de poliţie, bărbatul a continuat cu ameninţările, fără să-i pese de prezenţa oamenilor legii. Acesta a fost ridicat, fiind dus la audieri. La Poliție, a fost testat pentru a se stabili dacă este băut. Nu era! În cursul nopţii a fost reţinut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, sub acuzaţia de ameninţare. Împotriva lui a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil pentru 5 zile. Ieri, Răzvan O. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive. A fost eliberat sub control judiciar. Nu mai are voie să locuiască împreună cu concubina şi copiii, nici să se apropie de iei sau să ia legătura în vreun fel. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.