La Mioveni vine locul 4!

0

  • Liga 1, Etapa 13: CS Mioveni – FC Botoșani, sâmbătă, ora 17:30, Stadion Orășenesc, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport



CS Mioveni primește mâine vizita locului 4 din clasament, FC Botoșani fiind pe această poziție înainte de începerea etapei a 12-a. Partida va începe la ora 17:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.


Pentru CS Mioveni este încă o partidă foarte grea, după cea din etapa trecută cu FCSB. Galben-verzii nu trec printr-un moment bun, având 6 etape la rând în care nu au cunoscut gustul victoriei și în care au făcut doar două remize.
Mai mult echipa lui Alexandru Pelici a marcat doar două goluri în aceste 6 meciuri, unul în remiza de la Clinceni și altul în înfrângerea de la Constanța.
În momentul de față, galben-verzii sunt pe locul 12 cu 11 puncte și au mare nevoie de puncta pentru moral, dar și pentru a se menține aproape de locurile care sunt fără griji la finalul sezonului. Programul echipei este însă unul foarte greu, cu trei meciuri contra echipelor din play-out-ul de anul trecut, FCSB, Botoșani, U Craiova și apoi întâlnirea cu UTA, o altă formație cu pretenții.
De partea cealaltă FC Botoșani are 6 meciuri în campionat fără înfrângere, cu remize (la Sepsi 1-1, 1-1 cu FCU Craiova, 1-1 la Clinceni, 0-0 cu Chindia) și două victorii (cu CFR 1-0, 2-1 la Dinamo), plus o eliminare la 11 m în Cupă la Pitești.
Pe propriul teren, CS Mioveni nu este nici în acest an o specialist, elevii lui Pelici, jucând de 5 ori acasă în Liga 1 și obținând doar o victorie, 1-0 cu FC U Craiova, o remiză 0-0 cu FC Argeș și piezând de alte trei ori, 0-2 cu Rapid, 0-1 cu CFR, 0-1 cu Chindia.
În schimb, FC Botoșani a jucat în acest campionat de 6 ori în deplara, unde formația lui Marius Croitoru este neînvinsă: 4 victorii (1-0 la Voluntari, 2-1 la U Craiova, 1-0 la Mediaș, 2-1 la Dinamo) și două remize (1-1 la Sepsi, 1-1 la Clinceni). S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.