România are nevoie de un guvern de specialiști

2

  • Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeş



Guvernul Cioloş nu a trecut de Parlament iar deputatul PSD de Argeş, Nicolae Pavelescu, spune că social democraţii cred că cea mai bună soluţie pentru România ar fi ca România să aibă un guvern format din specialişti.  


Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeş: „Cum era de așteptat, Guvernul propus de USR a fost respins de Parlament. Așa de competenți au fost miniștrii desemnați, încât aproape toți au primit aviz negativ în comisiile de specialitate ale Parlamentului! România a evitat, astfel, să aibă un nou Guvern Zero. Guvernul Cioloș a fost o mascaradă sfidătoare și iresponsabilă pusă-n operă de Iohannis, în timp ce sute de români sunt răpuși de COVID în fiecare zi. Până și Cioloș însuși a uitat că a fost desemnat prim-ministru! Așa cum a propus PSD, România are nevoie de un guvern de specialiști care să gestioneze crizele actuale, iar partidele politice să facă un pas înapoi și să pregătească alegerile anticipate.” M.S.


2 COMENTARII

  1. Ce smecher fostul sindicalist!

    PAsamite a aparat drepturile muncitorilor in fata patronatului, iar apoi a fost rasplatit de PSD cu un loc eligibil pe listele electorale!

    Oamenii ca el, de-alde Miron Mitrea, Ciorbea etc. au simulat lupta sindicala, dar de fapt au cazut demult la pace cu patronatul si cu politicienii.

    Acum joaca si piesa „parlamentarului preocupat de soarta tarii”….

  2. Mai bine am ramine fara aceasta clasa politica si sa vina la coducere o mana de fier,care sa
    faca ordine in tara.Cred ca la noi numai cu bata se mai poate face ordine si un regim militar
    pe un an de zile ar fi binevenit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.