Au rezistat doar o repriză!

0

  • Liga 1, Etapa 14: U Craiova – CS Mioveni 5-2 (3-2)



CS Mioveni a fost egala locului din clasament doar preț de o repriză, după care echipa antrenată de Alexandru Pelici a cedat în fața unui adversar mult mai valoros, ca lot și ca individualități.


Meciul de la Craiova de sâmbătă seara a fost unul spectaculos, cu rsturnări de situație și cu goluri din faze la limită. Mioveniul a avut șansa sa în acest meci, dar nu a știut să profite de ea, iar la final s-a trezit cu un neverosimil 5-2 pe tabela , poate neconform cu realitatea din teren. Analizând situația din teren mai putem spune că CS Mioveni s-a bătut singură, gazdele meciului de sâmbătă ajungând la un moment dat în prima repriză să nu aibă nicio ocazie dar să marcheze 3 goluri.

Ratare la 0-0

Meciul a început cu o ratare imensă a lui Blănaru, care după un atac și o respingere pe 16 m a avut toată poarta în față, dar din poziție bună a trimis slab, în portar. Apoi Ivan a avut și el o incursiune, dar Ducan a fost la post pe colțul scurt. În minutul 16, Nistor paseasă pe jos în adâncime, Ivan este în off-side, dar Balaur încearcă să respingă cum era și normal, atinge mingea iar poziția atacantului devine regulamentară și scorul este deschis după un dribling al portarului. Patru minute mai târziu Șerbănică îi dă peste picior lui Cîmpanu în careu, iar arbitrul dă penalty, care este transformat cu siguranță de Ivan. Zarurile păreau aruncate, dar CS Mioveni revine senzațional în joc și dă lovitura pe contraatac. Mai întâi Panait ratează din poziție bună din careu, după care Rusu reduce din handicap cu o reluare precisă din centrul careului. Faza a pornit de la lansarea în adâncime a lui Blănaru pentru Șerbănică, centrarea fundașului fiind la colțul lung, de unde Oancea a recentrat pentru Rusu. Cinci minute mai târziu Rusu egalează, fiind lansat pe culoar de Blănaru. Atacantul a pătruns în careu singur a driblat în stânga și a șutat pe sub portar, acesta deviind cu piciorul în plasă. Când prima repriză se îndrepta spre final, Garutti trage un adversar de tricou în careu la o centrare, iar arbitrul dă din nou 11m, care este transformat tot de Ivan.

Ocazie de egalare

Repriza a doua începe bine pentru Mioveni, cu o recuperare a lui Rusu dintre fundașii centrali, atacantul argeșean scapă singur dar își prelungește inexplicabil balonul și acesta a junge la portar în loc să se marcheze golul egalării. Gazdele au liniștit partida, au pasat mult și-au creat câteva ocazii, iar pe final Mioveniul a forțat egalarea, schimbând sistemul. Au fost și două oportunități pentru galben-verzi, o lovitură liberă din poziție bună, 18 m de poartă, irosită de Cristea și un corner la care mingea este scoasă de lângă bară. Apoi, schimbarea sistemului și jocul greșit la off-side au costat-o pe CS Mioveni, Ivan scăpând din nou singur cu Ducan și margînd golul său cu numărul 4, după care la ultima fază a meciului, Markovic scapă și el singur de marcaj și înscrie cu un șut fenomenal în vinclu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.