Mladen Jeremic, în echipa etapei a 6-a!

0



Un jucător de la FC Argel Basketball, în topul FRB

Duelul dintre CSA Steaua București și FC Argeș Basketball a pus capăt etapei a 6-a din Liga Națională de Baschet Masculin. După fiecare rundă, baschet.ro, cel mai important site de profil din România, stabilește echipa ideală a fiecărei etape. M.D.
În echipa ideală a etapei a 6-a și-a făcut loc și un baschetbalist de la FC Argeș. Este vorba de sârbul Mladen Jeremic care a avut o mare contribuție la victoria cu Steaua. Gruparea din Pitești continuă să impresioneze în acest început de sezon, după ce și-a trecut în cont cea de-al 6-lea succes stagional. FC Argeș Basketball a trecut fără mari probleme de CSA Steaua București: 93-65. Jeremic a aruncat impecabil din afara semicercului, reușind să înscrie de cinci ori din șase încercări.

De asemenea, liderul alb-violeților a avut 5/8 și din interiorul semicercului. În total, Jeremic a adunat 25 de puncte, 4 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă, un capac și un indice al eficienței de +25.

Echipa etapei a 6-a:
Henri Wade Chatman (CSM Focșani), Mladen Jeremic (FC Argeș Basketball), David Vida (CSO Voluntari), Nikola Gajic (SCM Timișoara), Keith Clanton (CS Dinamo București).


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.