Muncitor de la Dacia, rănit grav în accident!

0
1



Un accident cu urmări grave a avut loc ieri dimineață, în Mioveni în apropiere de uzina Dacia-Renault. În coliziune a fost implicat un angajat de la uzină care a ajuns la spital, în comă. Acesta se ducea la serviciu când a avut loc nenorocirea. Bărbatul era lovit la cap şi a fost dus direct în sala de operaţii.


Ion B., de 52 de ani, din Mioveni, conducea Dacia Logan dinspre Mioveni către uzină. Omul mergea la serviciu, urmând să intre în schimbul I. La intersecția cu DN 73 E, a intrat în coliziune cu un alt Logan care se deplasa către DN 73, pe breteaua de legătură (DN 73E), fiind condus de Valentin M., de 32 de ani, din Mioveni. Acesta din urmă se întorcea de la uzină de unde își luase soția. Din verificările polițiștilor Formațiunii Rutiere Mioveni a reieșit că Ion B. nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”și astfel a avut loc coliziunea. În momentul impactului, angajatul de la uzină nu avea pusă centura de siguranţă, şi s-a lovit rău la cap. Şoferul şi pasagera din cealaltă maşină nu au fost răniţi.
La sosirea echipajelor de salvare, Ion B. se afla în stare de inconştienţă, fiind scos din maşină de pompierii de la descarcerare. A fost intubat şi transportat în comă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. A fost dus direct în sala de operaţii acolo unde a suportat o intervenţie. La închiderea ediţiei noastre, salariatul era în comă, fiind intubat şi conectat la aparatele care îi monitorizau funcţiile vitale. M.S.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.