”Voi aduce dovada și îl voi da în judecată!”

0

  • Atacantul Kehinde Fatai dezminte acuzațiile aduse de Gheorghe Butoiu privind vârsta sa



Kehinde Fatai, atacantul echipei FC Argeş, a reacţionat după declaraţiile antrenorului Gheorghe Butoiu, care marţi, în cadrul unei emisiuni de la GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, a susţinut că nigerianul ar fi mai mare cu 4 ani și nu ar avea 31 de ani, așa cum apare în actele lui.


Fatai a negat acuzaţiile lui Butoiu în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei de vineri, de la ora 20.30, cu FC Botoşani.

Fatai: ”Nu poți să distrugi munca mea”

Vârful alb-violeţilor îl aşteaptă în instanţă pe fostul tehnician al celor de la Farul Constanţa II pentru a proba cu dovezi aceste acuzaţii: „Nu îmi place să vorbesc mult, dar acum sunt obligat să îmi spun punctul de vedere după prostiile apărute în presă privind vârsta mea. Eu ştiu cine sunt de la venirea în România.

Mi-am văzut numai de treaba mea, dar omul acesta de la GSP, se pare că are ceva cu mine sau este rasist. Anul trecut l-a luat pe Ioniţă şi i-a băgat nişte vorbe în gură. Să vorbeşti despre dopaj, vitamina C şi D. A fost suspendat pentru un an.

Ioniţă şi-a dat seama şi a retras declaraţiilor făcute la emisiune şi acum tot caută ceva. Nu ştiu ce are cu mine… Antrenorul la fel… El a fost antrenor la echipa a doua a Farului. Ion Marin era antrenorul meu şi m-a trimis acolo să joc pentru echipa a doua.

Am făcut-o foarte bine. Nu ştiu dacă eram cel mai bun atunci. A spus că sunt mai mare decât vârsta din acte. A spus nişte chestii despre mine care nu sunt adevărate.

În primul rând nu pot să plec din ţară dacă nu ai 18 ani. Ion Marin a făcut toate actele să mă ia în România. Nu vreau să vorbesc mult. Voi aduce dovada şi îl voi da în judecată. Nu poţi să distrugi munca mea”.

Prepeliță: ”Foarte bine face că se îndreaptă împotriva lui”

Şi antrenorul Andrei Prepeliţă a comentat pe acest subiect: ”Nici mie nu mi se pare normal ca antrenorul Gheorghe Butoiu să facă afirmațiile astea despre Keni după atâta timp. El nu este un copil să se pună problema că are o vârstă sau alta. A jucat la echipe importante în Europa și acolo toată lumea l-a verificat. E de foarte mult timp în România, îl cunoaște toată lumea, este un jucător de valoare. Anul trecut s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu acea greșeală. Din punctul meu de vedere nu a fost o substanță interzisă, dar acum în loc să fie sprijinit, se încearcă să i se dea în cap. Că nu l-a văzut domnul Butoiu că e în formă…Asta văd eu dacă e în formă sau nu este. Din punctul meu de vedere e foarte în formă. După un an de zile în care a stat, s-a preghătit cu o altyă echipă din Liga I, iar după aceea, până la expirarea suspendării s-a antrenat o lună cu noi.

Într-adevăr, lameciul cu Farul a suferit o mică accidentare și l-a scos un pic din ritm pentru că arăta foarte bine. Dar să vii să spui asemenea lucruri despre jucător…Foarte bine face Kehi că se îndreaptă în instanță împotriva lui.”

Ce a spus Butoiu despre Fatai la GSP LIVE

Gheorghe Butoiu a fost antrenor la juniorii celor de la Farul, cu care a fost campion în 2008. Printre jucătorii de atunci, se aflau Denis Alibec, Cosmin Matei, dar și Kehinde Fatai.
Butoiu a susținut că în perioada în care Kehinde Fatai se afla la grupele de juniori ale clubului Farul Constanța, mai mulți colegi au descoperit un carnet al fotbalistului nigerian. Potrivit spuselor lui Butoiu, în acel carnet apărea faptul că Fatai este născut în anul 1986, nu în 1990 așa cum susținea el.
„Eu aveam grupa copiilor născuți în 1990. Dar cred că el era mai mare. I-au găsit niște colegi un carnet de membru sau ceva așa. Parcă era născut în 1986. Așa i-au găsit colegii, un carnet în care scria că e născut în 1986. Nu știu dacă o fi adevărat…L-am văzut cu FCSB. De când a revenit, nu mai e cum era înainte. Poate după suspendarea avută, nu s-a antrenat…”, a spus Butoiu la GSP LIVE. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.