Andrei Prepeliță: ”Vom fi concentrați și motivați să învingem”

Date:



Andrei Prepeliţă, antrenorul grupării din Trivale, își dorește ca elevii săi să dea totul pe teren pentru a obține victoria.


Tehnicianul este conștient de valoarea adversarului pe care îl vor avea în față jucătorii săi: „Ne aşteaptă un meci greu. FC Botoşani este o echipă bună, o cunoaştem foarte bine, am şi jucat în acest sezon împotriva acestei formaţii, în Cupa României. Noi venim după o înfrângere suferită după multe etape în care nu am pierdut. Este foarte importantă reacţia după acest eşec. O situaţie similară am trăit şi în sezonul precedent şi am reacţionat foarte bine. Aveam o serie de meciuri fără înfrângere şi apoi a venit un eşec, dar ne-am revenit rapid şi am reuşit să câştigăm meciul următor. Sper ca istoria să se repete. Nu va fi deloc uşor, dar nu este nici imposibil. Avem şi probleme de lot, suspendări, însă am încredere în toţi jucătorii. Vom fi concentraţi şi motivaţi să învingem. În ceea ce priveşte echipa oaspete, era într-o formă foarte bună când am jucat în Cupa României, însă acum situaţia e puţin diferită. Nu mai ştiu de când nu au mai obţinut o victorie. Venim după un eşec suferit în partida cu FCSB, băieţii şi-au revenit din punct de vedere moral. Am revenit în acel meci cu greşeli individuale şi le-am dat şansa adversarilor să revină în joc. Dacă gestionam mai bine acele momente cheie, puteam pleca de la Buzău cu toate punctele puse în joc. Frustrarea e mare, pentru că puteam obţine un rezultat foarte bun. Ne-a încercat acest sentiment, dar acum toate privirile sunt îndreptate către meciul cu Botoşani. Revin Said, Cristi Dumitru şi Andrei Piţian”, a declarat Andrei Prepeliţă. M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...