Tineri răniţi din cauza unei manevre greşite!

0
1



Trei tineri răniţi şi două maşini serios avariate au fost rezultatul unei manevre greşite făcută , miercuri seara de un şofer, în vârstă de 31 de ani, din comuna Corbeni. Maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un alt autoturism, răniţii din cele două maşini ajungând la spital.


Accidentul a avut loc la Corbeni, acolo unde Ion Bogdan N., de 31 de ani, din localitate, conducea Dacia Dokker. Se spune că şoferul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, intrând în coliziune cu un autoturism Seat, condus de Vasile U., de 23 de ani, din Albeștii de Argeș. Impactul a fost unul violent, cele două maşini fiind distruse. La faţa locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, pompierii de la Detaşamentul Curtea de Argeş şi echipaje medicale. În urma coliziunii au fost răniţi Ion Bogdan N., Nicolae Alexandru N., de 33 de ani, din Corbeni, pasager în dacia DokKer și Alexandru D. de 23 de ani, din Albeștii de Argeș, pasager în Seat. Cei trei aveau traumatisme cranio cerebrale care nu ridicau probleme deosebite. Cu toţii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare. M.S.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.