Cadru didactic a făcut infarct, când urca scările

0



Tragedie în zi de sărbătoare la Câmpulung! O profesoară, o femeie care era sprijin pentru copiii de la un Centrul Școlar din Câmpulung Muscel, a decedat. Aceasta era cunoscută cu afecţiuni medicale, iar boala, şi-a spus cuvântul în zi de mare sărbătoare!


Luni dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie de 60 de ani, cadru didactic la un Centru Școlar din Câmpulung Muscel, a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență. Liliana Coman era cadru didactic la Centrul Scolar de Educaţie Incluzivă „Sfântul Nicolae” Câmpulung Muscel. Femeia, avea o experienţă bogată în educaţie, mai ales în ceea ce priveşte educaţia copiilor cu unele probleme. Liliana iubea meseria pe care o făcea, iar timpul petrecut alături de ei, era o plăcere pentru ea. Numai că, în zi de mare sărbătoare, de Sfinţii arhangheli Mihail şi Gavril, Liliana a ales să plece, pentru totdeauna. “A venit la şcoală, aşa cum venea zi de zi. Nu a părut nimic în neregulă. I s-a făcut rău şi… ce a urmat, o tragedie. Sunt socată”, spune o colegă a femeii. Se spune că Liliana Coman urca scările când s-a prăbuşit. Asistenta medicală de la centru a încercta să a o ajute, până la sosirea echiajului de ambulanţă. Era cunoscută cardiacă şi avea tensiune mică, atunci când a leşinat. “A fost nevaccinată. Nu ştiu care a fost motivul. Nu am intrat în amănunte. Poate se proteja. Oricum, nu a fost pozitivă, că a testat-o echipa de la Ambulanţă. Aşa că, ea a murit de o afecţiune a ei, nu de Covidul ăsta nenorocit. Sper să trecem odată şi peste prostia asta de boală, care, a blocat minţile, a blocat afacerile, a blocat, vieţile, nu mai ştim să trăim, nu mai avem încredere unii în alţii, e nebunie”, spune un alt coleg. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul. “Cadrele de pe echipajul de Ambulanţă au încercat resuscitarea pacientei, însă fără a avea un răspuns pozitiv. A fost declarat decesul persoanei”.
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au demarat cercetările, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal. M.S.