Şi-a bătut nevasta şi acum trage ponoasele!

Date:



Un bărbat aflat la o vârstă la care te-ai fi aşteptat să dea dovadă de mai multă maturitate, va fi trimis în judecată după ce şi-a bătut nevasta. Acum, la 60 de ani, acesta riscă să ajungă la închisoare în loc să-şi plimbe nepoţii prin parc. Omul trage ponoasele în urma unui scandal provocat la beţie. 


În prima duminică a lunii octombrie, Ionel O. a băut mai mult decât putea duce şi s-a luat la ceartă cu soţia. Cu mințile răvăşite de alcool bărbatul a luat-o la bătaie. Fiica celor doi, care locuieşte în acelaşi apartament, a încercat să-l liniştească, dar omul a continuat să-şi lovească nevasta cu pumnii. Fata a sunat la 112 şi un echipaj de la Secţia 2 Poliție Pitești a mers la apartamentul cu pricina, oamenii legii constatând personal cât de agresiv este bărbatul care nu se liniștise la sosirea lor. Prin urmare a fost emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu şi i s-a pus în vedere să părăsească imobilul. De faţă cu poliţiştii, Ionel O. a plecat doar că, la miezul nopţii s-a întors mai beat şi mai furios şi a început să bată cu pumnii în uşă, supărat că nu este lăsat să intre în „casa lui”. Din nou şi-a vărsat furia asupra nevestei dar şi a fiicei amenințându-le cu moartea. Poliţiştii au mers din nou, la adresa indicată, iar în acea noapte bărbatul a fost reţinut. A doua zi a fost eliberat din arest fiind plasat sub control judiciar. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie sub aspectul lovirilor sau altor violențe, și amenințare. Oamenii legii au finalizat cercetările şi au trimis dosar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la doi ani. M.S.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...