ATV-ul CFMOTO CForce 800 permite personalizarea cu multiple accesorii utile

0

Extrem de populare în rândul piloților situați la orice nivel de experiență de riding în off-road, ATV-urile CFMOTO aduc avantajul posibilității de personalizare cu o paletă extinsă de accesorii. Multiplele accesorii ATV disponibile sunt funcționale, practice și pot aduce confort sporit. De exemplu, cei care au de transportat încărcături mai grele sau voluminoase se pot baza cu încredere pe diversele soluții de depozitare, printre care se numără cutii, coșuri, genți, extensii de portbagaje și multe altele. ATVRom Harghita vă propune să faceți o trecere în revistă a celor mai utile accesorii suplimentare pentru seria de ATV-uri CFMOTO CForce. Din această gamă de vehicule 4×4 de teren face parte și modelul CForce 800 XC, un aliat destoinic pentru sarcini de lucru în medii solicitante, dar, în egală măsură, și un aliat distractiv pentru petrecerea timpului liber în outdoor.

Pentru ATV-ul CFMOTO CForce 800 XC sunt disponibile numeroase accesorii, printre care se numără:

Extensie de rack față – este construită din oțel de grosime de 22 mm și se poate instala foarte rapid și ușor la portbagajul standard. Aceasta adaugă un plus de spațiu pentru depozitarea bunurilor pe care doriți să le transportați.

Extensie de rack spate – este construită din oțel de grosime de 22 mm și permite un montaj rapid și ușor prin atașarea la portbagajul standard, oferind un plus de spațiu pentru stocarea bunurilor pe care intenționați să le transportați.

Parbrizul este un alt accesoriu util pentru dotarea ATV-urilor, fiind construit din policarbonat dur. Acesta oferă protecție pentru rider și pasager împotriva vântului și diferitelor resturi (pietricele care sar în timpul pilotării cu viteză, praf, resturi vegetale, noroi etc.).

Geanta ATV – Fabricată din material de calitate, durabil, geanta ATV include mai multe compartimente care pot servi cu succes la depozitarea obiectelor diverse în condiții uscate. În afară de buzunare, ea mai include și o pungă sigilată, o soluție eficientă pentru menținerea telefonului sau altor obiecte asemănătoare în siguranță. Aceasta se atașează ușor la extensii de rack-uri pe spate (*impune utilizarea de extensii de rack-uri spate).

Bara de protecție pe față pentru CForce 800 XC are un look stilat și modern și este construită din oțel rezistent de grosime de 1.5 inch, oferind protecție completă pentru faruri și părțile din plastic ale caroseriei în partea frontală.

Bara de protecție spate este fabricată tot din oțel de grosime de 1.5 inch și asigură protecție completă pentru stopuri și componentele din plastic din partea din spate a caroseriei.

Scutul de protecție de construcție HDPE 8mm îi permite riderului să abordeze cu mai multă încredere obstacolele dificile și care pot provoca daune părții de dedesubt a vehiculului ATV. Scutul HDPE oferă protecție completă.

Rack-ul pentru pasager este un accesoriu care poate fi montat nu doar pe CForce 800 XC, ci și pe modelul de cilindree mai mică, CForce 600. Acesta e instalează ușor utilizând șaua pentru pasager și dispune de aceleași găuri CF Connect ca un portbagaj standard.

Mânerele touring vă mențin mâinile calde atunci când temperaturile sunt joase. Acest accesoriu universal poate fi montat pe orice model de ATV CFMOTO.

Surse foto:

https://cfmotousa.com/accessories

https://cfmotousa.com/portals/0/c800-front-rack-extender.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/c800-rear-rack-extender.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/c800-windshield.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/c600-soft-storage-bag-1.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/c800-front-bumper.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/c800-rear-bumper.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/touring-handle-gauntlets-accessory.jpg