Vor revanșa după eșecul din turul campionatului

1

  • FC Argeș – Universitatea Craiova, duminică, ora 18.00, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



După o pauză de două săptămâni prilejuită de meciurile reprezentativelor României, în acest week-end se va relua campionatul la Liga I. FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 18.00, pe propriul teren, pe Universitatea Craiova, în prima etapă a returului.


Disputa de pe stadionul Nicolae Dobrin contează pentru runda cu numărul 16 a Casa Liga 1 iar punctele puse în joc sunt foarte importante pentru cele două echipe. După prima parte a sezonului, FC Argeș ocupă locul 9, cu 21 de puncte, iar Universitatea Craiova se situează pe locul 3, cu 28 de puncte. Ambele echipe vin după înfrângeri, alb-violeții pierzând cu 0-1, confruntarea de pe propriul teren, cu FC Botoșani, în timp ce oltenii au cedat, tot cu 0-1, în deplasarea de la Constanța, cu Farul. În tur, Craiova s-a impus în Bănie cu 1-0, golul victoriei juveților fiind marcat de Andrei Ivan. Chiar dacă au pierdut acel meci, piteștenii au făcut un joc bun și au ratat ocazii rarisime prin atacantul Welo Lupeta, fotbalist care acum nu mai face parte din lotul alb-violeților.

Cu o eventuală victorie, piteștenii s-ar apropia la doar un punct de FC Voluntari, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. M.D.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.