Victorie cu o candidată la titlu!

0

  • FC Argeş – Universitatea Craiova 3-2 ( 1-1) Au marcat: Fatai (41), Aris (49), Said (79) / Roguljic (6), Nistor (81)



FC Argeș a început în forță returul Ligii I și a rămas în zona locurilor de play-off după victoria de duminică seară, de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova. Alb-violeții s-au impus cu 3-2 la capătul unui meci destul de spectaculos, cu 5 goluri, o eliminare și ratări uriașe.


Argeșul a început prost partida și a primit gol după șase minute, Roguljic marcând cu capul de lângă Latovlevici în urma unei faze fixe. Craiova a rămas în zece oameni după ce Alexandru Crețu a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Fatai a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, iar Arias i-a adus pe argeșeni în avantaj după ce a profitat de o greșeală a defensivei craiovene și l-a executat cu sânge rece pe Pigliacelli. Viana și Said puteau închide meciul, însă au ratat din poziții ideale. Portarul Alexandru Greab a făcut minuni între buturi reușind să-i blocheze pe Koljic și Baiaram. Ahmed Said a mărit avantajul piteștenilor pe tabela de marcaj, însă Dan Nistor a redus din diferență cu un eurogol. În ultimele minute, argeșenii au reușit să închidă bine spațiile și au obținut cele trei puncte piuse în joc. În urma acestui rezultat, FC Argeș a rămas pe locul 9, cu cele 24 de puncte, acumulate în 16 etape, cu unul mai puțin decât Farul Constanța, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.
Caseta tehnică:
FC ARGEȘ: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Mușat(min.32 Mușat) – Meza Colli, Raynov – Ișfan(min.90+4 Dumitru), Șerban(min.32 Viana), Latovlevici – Fatai(min.46 Said-min.85 Palic).
Rezerve neutilizate: F. Croitoru, Pițian, Teles, Dumitru. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
UNIVERSITATEA CRAIOVA: Pigliacelli – Căpățînă(min.67 Ivanov), M. Constantin, Screciu, Bancu – Nistor, Crețu, Roguljic (min.55 Baiaram) – Cîmpanu(min.46 Vlădoiu), Koljic(min.67 Markovic), Ivan.
Rezerve neutilizate: Lazar, Vătăjelu, Bălașa, Vînă, Gustavo. ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf.
Cartonașe galbene: Mușat, Raynov, Latovlevici, Viana, Greab, Palic / Crețu, Roguljic
Cartonașe roșii: Crețu(12)
Stadion: Nicolae Dobrin (Piteşti)
Arbitru: Marian Barbu(Făgăraş) / A1: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), A2: Imre Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe).
Observatori: Imilian Șerbănică, Adrian Comănescu.
Cum s-au marcat golurile:
min.6: 0-1! Roguljic trimite cu capul în poartă, după o centrare a lui Nistor.
min.41: 1-1! Viana pătrunde în careu și centrează perfect pentru Fatai, care trimite cu capul în poarta lui Pigliacelli.
min.49: 2-1! Screciu pasează greșit în spate după ce se încurcă de Marius Constantin, iar Arias scapă singur cu Pigliacelli și înscrie.
min.79: 3-1! Said finalizează cu gol un contraatac fulger la care au participat Meza Colli, Ișfan și Latovlevici .
min.81: 3-2! Dan Nistor prinde un șut fantastic din marginea careului și îl învinge pe Greab. M.D.