Constructor amendat!

0
1



Primăria Piteşti a declanşat o serie de controale la constructori din Piteşti. În urma scandalului legat de contrucţia ilegală de la Tancodrom, a venit rândul altui constructor să fie luat la întrebări. Pentru că împrejumuise organizarea de şantier pe domeniul public a fost amendat de Poliţia Locală Piteşti, fiind obligat să retragă panourile pe terenul său.


„În data de 23.11.2021, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Disciplină în Construcții au verificat o zonă de șantier din Calea Craiovei, unde se construiește un imobil de locuințe colective. Au fost vizate respectarea organizării de șantier, împrejmuire, amplasament, respectare amplasament macara, disciplina în construcții, amplasament excavație. În urma controlului, constructorul a fost sancționat contravențional pentru împrejmuire neconformă cu proiectul de organizare de șantier autorizat, cu suma de 1000 lei, conform HCL 283/2021. Termenul în care constructorul trebuie să-și reamplaseze împrejmuirea pe proprietatea lui este de 15 zile. Poliția Locală Pitești, prin Compartimentul Disciplină în Construcții, va urmări ducerea la îndeplinire a măsurilor dispuse”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Piteşti.  M.S.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.