Duel pentru play-off!

Date:

  • UTA – FC Argeș, sâmbătă, ora 17.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



Federația Română de Fotbal a programat în acest week-end o nouă etapă de campionat la Liga I. UTA și FC Argeș se vor întâlni sâmbătă, de la ora 17.30, la Arad, într-un derby de tradiție al fotbalului românesc.


Alb-violeții își doresc să câștige toate punctele în deplasarea de la UTA și să pătrundă în zona locurilor de play-off. Misiunea piteștenilor nu se anunță una ușoară având în vedere adversarul pe care îl vor avea în față. Arădenii sunt o nucă extrem de tare a campionatului, mai ales pe propriul teren, trupa lui Laszlo Balint având evoluții consistente. Argeșenii au moralul foarte bun după victoria de răsunet cu Universitatea Craiova și nu concep decât victoria în această deplasare. Piteștenii sunt dornici de revanșă după eșecul din tur și vor face tot posibilul pentru a pleca învingători de pe Arena Francisc Neuman. Arădenii vor aborda această partidă după două remize obținute în deplasările de la Mioveni și Constanța. Înaintea acestui duel, UTA ocupă locul 8, cu 25 de puncte, în timp ce FC Argeș se situează pe poziția a 9-a a ierarhiei, cu 24 de puncte. Cu o eventuală victorie, trupa lui Prepeliță și Ianovschi îi pot depăși pe arădeni în clasament și pot egala Rapidul și Botoșaniul, ocupantele locurilor 5 și 6. M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

  1. Partidă grea, un adversar incomod, o victorie la Arad ar fi foarte bună! Echipa are un moral bun după victoria cea mai importantă de acasă, la revenirea în prima ligă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...