Un singur șofer, patru infracțiuni!

0

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în arest fiind acuzat de comiterea a patru infracțiuni la regimul rutier. A condus bătu, fără permis, o mașinăr adiată din circulație și cu numere false! M.S.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, cu numere false, conducere fără drept și sub influența alcoolului, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Cotmeana.

În cursul zilei de 23 noiembrie a.c., polițiștii rutieri l-au depistat, în trafic, pe DN 7, pe raza localității Morărești, în timp ce conducea un autoturism Cielo, neînmatriculat, cu numere de înmatriculare false. De asemenea, din verificări s-a constatat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere și se afla sub influența alcoolului. Șoferul avea o concentrație dfe alcool de 0,47 la mie în aerul expirat.

După administrarea probatoriului, în ziua de 25 noiembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.